Centrian valmiusryhmän linjaukset 14.4.2020

Centria-ammattikorkeakoulun valmiusryhmä totesi kokouksessaan 14.4.2020, että 17.3.2020 linjatut ohjeet eivät tällä hetkellä vaadi päivitystä. 

Valmiusryhmä päätti pitää Centrian kampukset suljettuina koronaviruspandemian ajan. Kaikki käynnit kampuksilla on kielletty ilman erillistä lupaa.

Kevään 2020 yhteiset uusintatenttipäivät on peruttu, ja tentit suoritetaan opettajan ohjeiden mukaisesti etänä. 

Opettajilla on mahdollista järjestää välttämättömimmät opetus- ja ohjaustilanteet sekä kypsyysnäytteet, joissa on läsnä opettaja mukaan lukien enintään 10 henkilöä. Näissä tilanteissa on ehdottoman tärkeää noudattaa riittävää turvaväliä, sekä huolehtia hyvästä käsi- ja hengitystiehygieniasta. Näistä tilanteista on sovittava erikseen opetuksen johtajan kanssa.

Syksyllä 2020 alkavan opetuksen osalta valmiusryhmä seuraa valtakunnallisia linjauksia koronaviruspandemiaan liittyen ja on tilanteen vaatiessa valmis järjestämään opetusta annettujen ohjeiden mukaisesti.

Valmiusryhmä toivoo, että henkilöstö ja opiskelijat ottavat hallituksen ja valtionjohdon suositukset liikkumisen ja sosiaalisten kontaktien vähentämisestä vakavasti.

Centrian valmiusryhmän ohjeistuksen löydät tästä linkistä.

Lisätietoja: rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki p. 044 725 0310, kari.ristimaki@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: