CentriaOpen kokoaa tuhat toisen asteen opiskelijaa Kampushallille 15.11.2017

Kokkolan Kampushalli täyttyy vieraista 15.11. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu yli 1000 koululaista opettajineen 20 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Isokyröstä, Haapajärveltä ja Oulaisista. Centria kertoo koulunsa päättäville nuorille opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä opiskelupaikkakunnista.

- Tämä on ensimmäinen kerta, kun koko ammattikorkeakoulun tarjonta mahdutetaan saman katon alle. Kampushalli antaa puitteet kokeilla ihan uudenlaista, messutyylistä CentriaOpen-tapahtumaa. Vieraat saavat siis hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä Centrialla on alueen nuorille tarjota. Päivä on pyritty rakentamaan niin, että vieraat pääsevät itse tekemään ja kokeilemaan koulutusohjelmiemme sisältöihin liittyviä asioita ja tehtäviä. Tavoitteenamme on tarjota mieleenpainuva kokemus jatko-opintoja miettiville nuorille, kertoo markkinointikoordinaattori Arja Haikola.
- Ohjelmassa on huomioitu myös opinto-ohjaajat ja luokanvalvojat, joille on tarjolla tuoretta tietoa muun muassa ammattikorkeakouluun hakemisesta Centrian Hakijapalveluiden järjestämänä.

CentriaOpen-tapahtuma toisen asteen oppilaitoksille järjestetään Kampushallissa osoitteessa Teknologiakatu 8, Kokkola 15.11. klo 9.00–15.00.


Lisätietoja:
Markkinointikoordinaattori Arja Haikola, arja.haikola@centria.fi, p. 040 808 5101


   
Seuraa meitä somessa: