CentriaOpen vahvistaa yhteistyöverkostoa

Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) järjestää perinteisen CentriaOpen Oktoberfest -kutsutilaisuuden yhteistyökumppaneilleen torstaina 12.10.2017 Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa.

Kutsuvierastilaisuudessa kerrotaan Centria TKI:n uusista palveluista ja yhteistyömahdollisuuksista. Kuluneen vuoden aikana on lanseerattu uutta palvelutoimintaa, investoitu voimakkaasti sekä rekrytoitu uusia asiantuntijoita. Kesäkuussa valmistunut saostuslaboratorio on nyt käytössä.

- Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimmekaan eivät aina ole tietoisia siitä, kuinka laaja-alaista toimintamme on ja mitä kaikkea täällä tehdään. Sen vuoksi on aika ajoin hyvä järjestää tilaisuus, jossa vaihdamme kuulumisia puolin ja toisin, TKI-johtaja Jennie Elfving toteaa.

Centrian palvelupäällikkö Jani Rättyä muistuttaa myös alueen yritysten tärkeydestä Centrian toiminnalle.

- Meille on tärkeää, että voimme tukea alueen yrityksiä heidän tarpeissaan. Tämä mahdollistaa Centrian toiminnan kasvattamisen myös jatkossa tavoitteiden mukaisesti.

Tilaisuudessa julkaistaan myös Centria TKI:n vuosittainen CentriaOpen-lehti, jossa tutkimus- ja kehitystoiminnan kuulumisista kerrotaan tarkemmin.


Lisätietoja:

TKI-johtaja Jennie Elfving, p. 040 090 3929, jennie.elfving@centria.fi
palvelupäällikkö Jani Rättyä, p. 044 449 2577jani.rattya@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: