eMentorointikoulutus käynnistyy jälleen syksyllä 2018

Hyvän vastaanoton saanut eMentorointikoulutus käynnistyy jälleen syksyllä 2018. Etsimme nyt eMentorointikoulutukseen niin innokkaita eMentoreita kuin eAktoreitakin.
 
eMentorointikoulutuksessa työelämässä mukana olevat ammattikorkeakoulun yamk-opiskelijat ja alumnit toimivat eMentoreina Centria-ammattikorkeakoulun perustutkinto-opiskelijoille eli eAktoreille.  Toteutamme mentorointia pääasiallisesti ryhmissä ja hyödynnämme vuorovaikutuksessa myös digivälineitä.
 
eAktoriksi hakeutuva voi olla niin ensimmäisen kuin viimeisenkin vuoden opiskelija - tai tältä väliltä.  eMentorointi tukee mm. työelämävalmiuksien kehittymistä, oman osaamisen ja vahvuuksien löytämistä, opintojen etenemistä ja työelämään siirtymistä ja verkostoitumista. Hae mukaan, jos sinua kiinnostaa oman urapolun kehittäminen, työelämän muutosten ymmärtäminen ja virtuaalitiimityöskentelyn oppiminen. Koulutus on eAktorille 3 opintopisteen laajuinen, ja sen voi halutessaan sisällyttää osaksi tutkinto-opintoja.
 
Oletko jo tai haluaisitko jonain päivänä olla mentori? Haluatko jakaa osaamistasi ja verkostojasi muille? Kiinnostaako sinua vuorovaikutusosaamisen kehittäminen ryhmässä? Entä digivälineiden hyödyntäminen mentoroinnissa? Mentorointi tunnistetaan yhä selvemmin osana johtamista ja asiantuntijuutta. Se tuo uusia näkökulmia työhön sekä siinä kehittymiseen ja vahvistaa esimiestaitoja. Koulutukseen eMentoriksi voivat hakea ammattikorkeakoulun alumnit sekä ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijat. Koulutus on eMentorille 5 opintopisteen laajuinen. Alumnit voivat liittää koulutuksen osaksi mahdollisia tulevia ylemmän tutkinnon opintojaan.
 
Tarkempi kuvaus koulutuksesta sekä tulevat koulutuspäivät löytyvät oheisesta esitteestä.
 
 

Hae mukaan eMentorointikoulutukseen 31.5.2018 mennessä https://urly.fi/VVt

 
Lisätietoja: lehtori Helena Åkerlund, p. 050 521 0906, helena.akerlund@centria.fi

   
Seuraa meitä somessa: