Etsimme osaajia suurella sydämellä!

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä. Monialaisen ja kansainvälisen Centrian tehtävänä on edistää toiminta-alueensa hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä opetuksen sekä TKI-toiminnan avulla. Centria on noin 2800 opiskelijan ja 250 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme uusia innovatiivisia centrialaisia.

 

Opetukseen

Lehtori (musiikki)

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen (vuosityöaika 760-1624 tuntia). Hakijaa pyydetään ilmoittamaan mahdolliset työtuntitoiveensa hakemuksessa. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

Lehtori (liiketalous, business management)

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

Lehtori (energiatekniikka)

määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Ylivieska.

 

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan

TKI-asiantuntija (energiatekniikka)

Arctic Energy ja Local Energy Communities -tutkimus- ja kehityshankkeisiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2017 – 30.4.2020. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola tai Ylivieska. Hakijan toiveen mukaan.

 

TKI-asiantuntija (digitalisaatio)

CORNET, IMAGE 5G ja 5GTN+ -tutkimus- ja kehityshankkeisiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2017 – 31.12.2018. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Ylivieska.

 

TKI-asiantuntija (kemia ja biotalous)

tutkimus- ja kehityshankkeisiin sekä kemian- ja materiaalipalveluiden toteuttamiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2017 – 30.4.2018. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

TKI-kehittäjä (liiketalous)

8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Leader-rahoitteiseen Pietarsaaren Vanhan Sataman brändäyshankkeeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja aloituksesta voidaan sopia. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Pietarsaari.


   
Seuraa meitä somessa: