Etsimme uusia osaajia – avoinna kymmenen työpaikkaa

Centria-ammattikorkeakoulu rekrytoi kymmenen uutta osaajaa kampuksilleen Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Huhtikuun toinen päivä päättyvässä haussa on viisi lehtorin tehtävää prosessitekniikan, konetekniikan, liiketalouden ja hoitotyön koulutuksiin. Hoitotyön koulutukseen haetaan lehtoreita sekä gerontologisen että sisätautien hoitotyön opetustehtäviin. Lehtoreita haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elokuusta alkaen.

Päätoimisen tuntiopettajan tehtäviä on tarjolla ruotsin kielessä sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutuksessa. Päätoimisten tuntiopettajien työsuhteet ovat määräaikaisia. Opetustehtävien lisäksi Centriaan etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen myös TKI-asiantuntijaa digitalisaatiotiimiin, HR-suunnittelijaa henkilöstöhallintoon sekä liikuntakoordinaattoria Centria Sport -hankkeeseen.

Centria-ammattikorkeakoulu on alueen moniosaajana arvostettu työnantaja. Kokkolan, Ylivieskan ja Pietarsaaren kampuksilla opiskelee kolmetuhatta opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Centrian riveissä on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan maan kärkeen. Centria-ammattikorkeakoulun tärkein voimavara on osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Centria tarjoaa kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja tki-toimintaan. Lisätietoja avoimista työpaikoista ammattikorkeakoulun internetsivuilla.


   
Seuraa meitä somessa: