Green Care -osaajat Kokkolaan 12.-13.9.

Valtakunnallisille Green Care -päiville Kokkolaan kokoontuu noin 150 Green Care -alan toimijaa ja alasta kiinnostunutta verkostoitumaan seminaariesitysten ja opintoretkien merkeissä 12.-13. syyskuuta. Green Care on luontoavusteista toimintaa, jolla edistetään ihmisen hyvinvointia ja elämänlaatua. Tänä vuonna Green Care -päivien teemoina ovat erityisesti metsät, vedet, esteettömyys ja kuntouttava kalastus. Osallistujat ovat maatila- ja luontoyrittäjiä, sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia sekä luonto- ja eläinperustaisesta toiminnasta kiinnostuneita.

Olemme iloisia saadessamme järjestää yhdeksännet, metsä ja meri -teemaiset Green Care -päivät Kokkolassa. Päivillä kohtaavat vahvat Green Care -osaajat, luennoitsijat ja tutkijat Suomesta ja Ruotsista, sekä paikalliset Green Care -yrittäjät, joiden toimintaan päästään konkreettisesti tutustumaan opintoretkien muodossa,” kertoo projektipäällikkö Marjut Levoska Centria-ammattikorkeakoulusta.

Puhujina päivillä ovat muiden muassa varadekaani Ann Dolling Svenska lantbruksuniversitetista, Sipoon kunnan johtava lääkäri Anders Mickos, kalastusopas Juha Happonen, tohtorikoulutettava Ghita Bodman Åbo Akademista sekä soveltavan liikunnan apuvälinetoiminnan asiantuntija Jukka Parviainen.

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulun, Kpedun, Vaasan yliopiston ja Nuorisokeskus Villa Elban kanssa. Tapahtumapaikkana on Villa Elba, Sannanrannatie 60, Kokkola.

Ohjelma

Lisätietoja:

projektipäällikkö Marjut Levoska, p. 040 185 7542, marjut.levoska@centria.fi

TKI-asiantuntija Lena Enlund, p. 044 725 0594, lena.enlund@centria.fi (på svenska)


   
Seuraa meitä somessa: