Haemme kehitysinsinööriä

Centria-ammattikorkeakoulu (www.centria.fi/tki) hakee digitalisaatio-hankkeisiin kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2017 – 31.12.2017. Myös jatko voi olla mahdollinen.

Centria hakee kokenutta digitalistia kasvavan digitalisaatio-tiimin uusiin kehityshankkeisiin. Etsimämme henkilö on luonteeltaan ja työskentelytavoiltaan oma-aloitteinen tiimipelaaja, työtä pelkäämätön ja reipasotteinen analyyttinen toteuttaja, jolle on kertynyt aiempaa työkokemusta digiteknologian tutkimisesta, tuotekehityksestä ja soveltamisesta, mielellään aidoissa teollisuuden käyttötapauksissa. Ensisijainen työskentelypaikka on Kokkola.

 

Työtehtävän kuvaus / kompetenssi:

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa tietoteknistä työkokemustaustaa, erityisesti sulautetun elektroniikan ja automaation ohjelmointi- ja soveltamisosaamista.

Edellytämme hakijalta vähintään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Eduksi luetaan tuotteistusosaaminen, teknologian kaupallistamisen kokemus, data-analyysiosaaminen, sekä digialaan liittyvä harrastuneisuus.

Palkkaus:

Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätiedot:

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 4.2.2017 klo 16 mennessä sähköpostitse TKI-suunnittelija Katja Koutonen-Hautalalle, katja.koutonen-hautala@centria.fi p.0407299920.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Marjo Heikkilä 044 449 2507 ja Janne Känsäkoski 040 630 9890.


   
Seuraa meitä somessa: