Innovaatioseteli tuo Centrian asiantuntijapalvelut entistä lähemmäksi yrityksiä

Tekesin innovaatiosetelit ovat yritysten haettavissa 3. lokakuuta alkaen. Centria tutkimus ja kehitys on ilmoittautunut etunenässä palveluntuottajaksi, jonka tarjoamia asiantuntijapalveluita innovaatiosetelillä voi hankkia. Yritysten on mahdollisuus käyttää 5000 euron arvoista innovaatioseteliä esimerkiksi yrityksen tuotteiden testaamiseen tai muihin innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan.

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetun setelin avulla yritys voi hankkia ulkopuolista osaamista ja asiantuntemusta ideaansa tai ongelmaansa liittyen.

- Centria tutkimus ja kehitys on tunnettu asiantuntijapalveluistaan, ja nyt yritykset voivat hyödyntää Centrian palvelutarjontaa innovaatiosetelin avulla, toteaa palvelupäällikkö Jani Rättyä Centria tutkimus ja kehityksestä.

Centria tarjoaa laadukkaita palveluita muun muassa tuotetestaukseen ja -mittauksiin, sovellus- ja ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen sekä tuotekehityspalvelua aina konkreettiseen prototyyppiin asti.

- Esimerkiksi kysynnän testaamiseen saa vaikuttavuutta Centrian yli kahdestasadasta eri alan asiantuntijasta ja liki kolmentuhannen opiskelijan massasta, huomauttaa Rättyä.

Yritykset voivat ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan jo ennen varsinaisen hakemuksen laatimista. Varsinainen hakemus tehdään Tekesin verkkosivuilla, ja palveluntarjoajat voivat tarvittaessa auttaa myös hakemisvaiheessa.

Lisätietoja innovaatiosetelistä: hwww.tekes.fi/nyt/uutiset-2016/kasvun-evaita-innovaatiosetelien-haku-avautuu-3.10/


Lisätietoja Centrian palveluista:
Palvelupäällikkö Jani Rättyä, jani.rattya@centria.fi, p. 044 449 2577 sekä www.centria.fi/tki/kehittamispalvelut


   
Seuraa meitä somessa: