Insinööri (AMK), tuotantotalouden muuntokoulutus haussa 24.10.-4.11.2016

Insinööri (AMK), tuotantotalouden muuntokoulutus haussa 24.10.-4.11.2016

 

Koulutuksessa suoritetaan insinöörin (AMK) tutkinto kunnossapitotekniikan erikoistumisalalta muuntaen aiempi toisen alan insinööritutkinto tuotantotalouden insinööritutkinnoksi. Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri (AMK) on laajuudeltaan 240 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60 opintopistettä, joka suoritetaan yhden vuoden aikana. Opistoasteen insinööritutkinnon suorittaneet voivat muuntokoulutuksella päivittää tutkintonsa korkeakoulututkinnoksi. Aiemmat opinnot ja työkokemus vaikuttavat suoritettaviin opintoihin.

 

Opinnoissa paneudutaan kunnossapidon suunnittelun, mittausten ja valvonnan erityiskysymyksiin ja sovelletaan tietoja alueen yritysten tarjoamiin todellisiin kunnossapidon erityiskysymyksiin. Kunnossapitotekniikan opinnot antavat valmiudet toimia teollisuuden kunnossapidon asiantuntija-, koulutus- ja esimiestehtävissä.

 

Osa opinnoista toteutetaan ohjattuna lähiopiskeluna ja osa toteutetaan joustavasti verkko- ja itsenäisenä etäopiskeluna. Lähiopetuksen osuus on noin 50% kaikista opinnoista.

 

Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Haku on auki 24.10.-4.11.2016.

 

Lisätietoja opinnoista yliopettaja Mika Kumaralta, mika.kumara@centria.fi tai 040 808 5126. Lisätietoja hakemisesta Centria-ammattikorkeakoulun hakijapalveluista, hakijapalvelut@centria.fi tai 044 725 0081


   
Seuraa meitä somessa: