KEKO-koulutus luo mahdollisuuksia ja tarjoaa osaajia yrityksiinKEKO (kehittäminen ja koulutus) on pk-yritysten kehittämiskoulutus, jossa yhdistetään työttömien korkeakoulutettujen osaaminen sekä yritysten kehittämistarpeet.

KEKO-koulutus on pk-yritysten kehittämiskoulutus, jossa yhdistetään korkeakoulutettujen osaaminen ja yritysten kehittämistarpeet. Opiskelijat ovat korkeakoulutettuja työhakijoita, jotka kehittävät valitsemaansa alaan liittyvää osaamistaan täydennyskoulutuksessa. Koulutukseen pääsyn edellytyksenä on, että opiskelijalle löytyy sopiva työssäoppimispaikka.

KEKO-koulutus on yrityksille mahdollisuus saada osaajia, esimerkiksi taloushallinnon tai digitalisaation kehittämistehtävän tekemiseen. Opiskelijalle KEKO-koulutus antaa mahdollisuuden osaamisen näyttämiseen kehittämistehtävän kautta ja yritykselle mahdollisuuden rekrytoida opiskelija koulutuksen päätteeksi ja siten mahdollistaa ajantasaisen osaamisen säilyminen.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tarvittavaa osaamista asiantuntijatehtävissä. Opiskelijan osaamista pyritään lisäämään eri osa-alueilla ja tuottamaan rekrytoivalle pk-yritykselle osaavaa työvoimaa. Yrityksellä on mahdollisuus saada työnhakija projektihenkilöksi omaan kehittämishankkeeseen, joka voi liittyä esimerkiksi kansainvälistymisen, taloushallinnon, kestävän kehityksen ja vihreän siirtymän, myynnin ja markkinoinnin tai digitalisaation projektien kehittämiseen.

Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, vaan hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Koulutusta järjestetään joustavasti kysynnän mukaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY:n ja TE -toimistojen kanssa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätietoja:

koulutuspäällikkö Marianne Hirn p. 044 449 2721, marianne.hirn@centria.fi

koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila p. 040 632 4341, kirsi.vuotila@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: