Kesken jääneen ammattikorkeakoulututkinnon voi suorittaa nyt valmiiksi työvoimakoulutuksena 

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa viivästyneet ammattikorkeakouluopinnot loppuun työvoimakoulutuksena. Tämä on mahdollista väliaikaisen lakimuutoksen vuoksi. Centria toteuttaa 1.9.2021 alkavan koulutuksen yhteistyössä Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kanssa. Koulutuksen tavoitteena on valmistumisen jälkeen työllistyminen tutkintoa vastaaviin tehtäviin.

Koulutuksen kohderyhmään kuuluvat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on jäänyt tekniikan tai liiketalouden AMK-tutkinnon suorittaminen kesken. Koulutukseen voi hakea, jos kesken jääneistä opinnoista on aikaa vähintään vuosi. Osallistujilta vaaditaan insinööriopintoihin noin 150 ja tradenomiopintoihin noin 120 tutkintoon hyväksyttävää opintopistettä. Tutkinto tulee suorittaa valmiiksi 18 kuukauden aikana. Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta.

Koulutuksen alkaessa opiskelijoille tehdään oman koulutusalan opetussuunnitelmaan pohjautuva henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, josta ilmenee suoritettavat opinnot, paikka, aikataulut sekä toteutustavat ja
-suunnitelmat. Opetus tapahtuu Centrian kampuksilla Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa sekä verkossa koulutusalasta riippuen. Koulutuksessa korostuu opiskelijan säännöllinen henkilökohtainen ohjaus koko koulutuksen ajan.

INFOTILAISUUS koulutuksesta 4.8. klo 14.00. Teams-yhteydellä. Liity infotilaisuuteen tästä.


Lisätietoja:

Lisätietoa työvoimakoulutuksesta

Lisätietoa eduskunnan lakimuutoksesta


Centria-ammattikorkeakoulu

koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila p. 040 632 4341, kirsi.vuotila@centria.fi

koulutuspäällikkö Paula Oja p. 044 449 2721, paula.oja@centria.fi

kouluttaja Sari Lipsanen p. 050 309 6245, sari.lipsanen@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: