Kilpailuetua teollisesta Internetistä ja tekoälystä -seminaari Ylivieskassa 21.3.

 

Projektipäällikkö Mikko Himanka Centria-ammattikorkeakoulusta toivottaa Sinut tervetulleeksi kuuntelemaan tekoälyn ja teollisen Internetin tulevaisuuden näkymiä huippuasiantuntijoilta. Näin kovaa puhujakaartia ei ole ennen näillä leveysasteilla kuultu!

Teollinen Internet liiketoiminnan tukena, TILT ja Innovations and Industrial Internet, I3 –hankkeet yhteistyössä järjestävät teollisen Internetin ja tekoälyn seminaari-iltapäivän 21.3.2018 Centria-ammattikorkeakoulun Ylivieskan kampuksella. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Teollisen Internetin ratkaisujen hyödyntämistä yrityksissä on tarkasteltu useammassakin hankkeessa Centrialla, joten kevään aikana päättyvät TILT ja I3 jakavat nyt tietoa seminaari-iltapäivän muodossa alueen yrityksille ja toimijoille. Tapahtuman keynote-puhujakaartiin ovat lupautuneet kaupallinen neuvos Antti Eskola työ- ja elinkeinoministeriöstä, yrittäjä ja tietokirjailija Antti Merilehto Finch Finlandista sekä Senior Manager Marko Komssi F-Securelta.

Työ- ja elinkeinoministeriön Eskola kertoo Suomen asemasta ja tavoitteista tekoälyn, alusta-talouden ja teollisen Internetin suhteen. Helmikuussa kirjan ”Tekoäly – matkaopas johtajalle” julkaissut Merilehto puolestaan hälventää tekoälyyn liittyviä ennakkoluuloja ja pelkoja. F-Securelta saadaan näkemystä teollisen Internetin ja tietoturvan haasteisiin.

Kahvikupposen ääressä pääsee tutustumaan Centrian hankkeisiin demonstraatioiden ja esittelyiden muodossa. Tauon jälkeen on vuorossa paneelikeskustelu, jossa alueen yritysten edustajat saavat tuoda näkökulmansa päivän aiheeseen. Keskustelun aikana yleisökin pää-see esittämään kysymyksiä puhujille ja panelisteille.

Lue lisää tapahtumasta!

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Mikko Himanka, projektipäällikkö, Centria tutkimus ja kehitys p. 044 449 2537, mikko.himanka@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: