Kokkola Material Week Talonpojankadun kampuksella 11.-14.11.

Kansainvälinen kemian alan konferenssi Kokkola Material Week kokoaa Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampukselle kemian alan huippututkijoita ja asiantuntijoita nelipäiväiseen seminaariin. Kokkola Material Week tarjoaa korkeatasoisia luentoja ja puheenvuoroja kemianteollisuuden, biotalouden ja mineraalitalouden ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Kokkola Material Week on merkittävä alan toimijoiden ja sidosryhmien verkostoitumistapahtuma.

Avajaisseminaarissa maanantaina 11.11. keskitytään Kokkolan alueen kemian- ja kaivosteollisuuden kehittämiseen ja esille tuomiseen valtakunnan mittakaavassa. Tiistain teemana on kaivosteollisuus. Seminaari jatkuu tiistaina klo 17-21 yritysten verkostoitumistapahtumassa Meeting Pointissa, jossa esittäytyvät muiden muassa kaivosyhtiö Keliber Oy sekä Kokkolan satamaoperaattori Oy M. Rauanheimo Ab. Keskiviikkona BioKokkola-teema keskittyy uusiutuviin luonnonvaroihin. Seminaariviikon viimeisen päivän torstain luentojen teemana on kiertotalous.

Viikon ohjelma käynnistyy lauantaina 9.11. kaupunkilaisille suunnatulla tapahtumalla kauppakeskus Chydeniassa, jossa yleisö pääsee tutustumaan tapahtuman taustalla oleviin yrityksiin ja toimijoihin. Yleisöllä on mahdollisuus myös osallistua opastetulle kiertoajelulle Kokkolan suurteollisuusalueelle.

Konferenssin esiintyjät ovat alan huippuasiantuntijoita: https://materialweek.fi/2019/puhujat 

Tapahtuman tarkempi ohjelma https://materialweek.fi/2019/ohjelma

Ilmoittautuminen on käynnissä! https://materialweek.fi/ilmoittaudu

Lisätiedot: TKI-päällikkö Tero Tuuttila, p. 040 190 4788


   
Seuraa meitä somessa: