Koulutus rakennusalan yleisistä sopimusehdoista Ylivieskassa 13.2.

Centria tutkimus ja kehitys ja Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO järjestävät yhteistyössä rakennusalan sopimustekniikan YSE 1998 -koulutuksen Ylivieskassa 13.2.2018.

Koulutuksessa perehdytään käytännön esimerkkien avulla rakennusalan sopimusasioihin, tilaajan ja urakoitsijan velvollisuuksiin ja vastuisiin, lisä- ja muutostöihin sekä sopimuksen purkuun ja hallintaan. Koulutus on tarkoitettu rakennusurakoinnin kaikille toimijoille, jotka tarvitsevat työssään YSE 1998 -sopimusehtoja esim. tuotantojohto, hankinta- ja projektipäälliköt, työmaiden työnjohto ja rakennuttajan edustajat.  

Kouluttajana toimii Talonrakennusteollisuus ry:n päälakimies Paavo Mattila (VT, KTM). Koulutuksessa käsitellään eri urakkamuotoja, urakkasopimusten syntyä ja purkamista sekä rakennusurakan asiakirjajärjestelmää. Myös tilaajan ja urakoitsijan velvollisuudet käydään läpi, samoin kuin sivu-urakan alistamista ja aliurakoitsijan konkurssia.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy sunnuntaina 11. helmikuuta. Tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumistiedot Centrian koulutuskalenterissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Koulutussihteeri Anja Nikkarikoski, p. 044 449 2720, anja.nikkarikoski@centria.fi sekä koulutuspäällikkö Paula Oja, p. 044 449 2721, paula.oja@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: