Lisähaku tammikuussa alkavaan tradenomikoulutukseen 27.11.-7.12.

Lisähaku Centria-ammattikorkeakoulun tammikuussa Pietarsaaressa käynnistyvään tradenomin (AMK) –tutkintoon johtavaan koulutukseen käynnistyi tänään 27.11. jatkuen torstaihin 7.12. klo 15 saakka. Valintakoe koulutukseen järjestetään tiistaina 12.12.

Tammikuussa 2018 käynnistyvän monimuotokoulutuksen painopistealueita ovat matkailuliiketoiminta ja palvelumuotoiluosaaminen, joiden syventävien opintojen kautta tavoitteena on kehittää erityisesti näiden aihealueiden osaamista ja asiantuntemusta. Matkailuliiketoiminnan hallinta antaa valmiudet toimia muun muassa matkailualan erilaisissa asiantuntijatehtävissä, matkailualan kehittäjänä sekä matkailualan yrittäjänä. Palvelumuotoilun ammattitaito antaa edellytyksiä palvelukokemuksen käyttäjäkohtaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen. Työpaikkoja löytyy palvelualan yrityksistä.

Opetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna verkko-oppimiseen painottuen. Opinnot on mahdollista suorittaa pääosin verkon kautta, joku online-opetuksena tai itsenäisenä offline opiskeluna. Opintoihin sisältyy myös pieni määrä kontaktiopetusosioita (lähiopetus paikan päällä), jotka toteutetaan pääasiassa lauantaisin.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota laaja-alainen, monipuolinen ja käytännönläheinen liiketaloudellisen osaamisen kokonaisuus. Koulutus tarjoaa hyvän kokonaiskuvan liiketoiminnasta ja sen keskeisistä prosesseista. Tutkinnon suorittaneella tradenomilla (AMK) on valmius erilaisiin kaupan alan, teollisuuden, palveluyritysten ja julkishallinnon asiantuntija- ja esimiestehtäviin sekä oman yritystoiminnan harjoittamiseen. Koulutus kehittää myös osaamista yrittäjyydestä, markkinoinnista, taloushallinnosta ja laskentatoimesta, viestinnästä, kielistä ja liiketoimintakulttuureista ja erilaisista liiketoimintaa tukevista menetelmistä ja välineistä.

Tradenomin (AMK) tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan lisähaussa 27.11-7.12.2017. Hakuaika päättyy klo 15. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisää tietoa koulutuksesta: Liiketalouden monimuotototeutus, tradenomi (AMK), Pietarsaari

 

Lisätietoja: Centria-ammattikorkeakoulun hakijapalvelut, p. 044 725 0081, hakijapalvelut@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: