LUmOaVA-galleria esittäytyy Kallentorilla

Euroopan sosiaalirahaston ja Soiten tukemassa LUmOaVA-hankkeessa ovat keskiössä osallisuuden ja osaamisen tunnistaminen luovien menetelmien avulla. Tavoitteena on ollut etsiä uusia toimintamalleja heikoimmassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden toimintakyvyn parantamiseen. Hankkeessa on kehitetty Elävän Portfolion mallia yhdessä kehittäjäasiakkaiden kanssa oman osaamisen tarkastelemiseen sekä esille tuomiseen.

LUmOaVA-hanke esittäytyy maanantaina 28.10. avautuvassa Galleriassa Kallentorin kauppakeskuksessa. Galleriaviikko toimii hankkeen päätösseminaarina kooten hankkeen tuloksia. Vierailijat pääsevät tutustumaan erilaisiin Elävän Portfolion malleihin, kuten esimerkiksi My Movie, Oman Elämän näyttämö sekä Oman Elämän kehykset -malleihin. Galleriassa on mahdollista tutustua myös kehittäjäasiakkaiden kanssa toteutettuihin toimintoihin sekä saada maistiaisia erilaisista työskentelymenetelmistä. Galleriassa voi tutustua Kykyviisarin pohjalta LUmOaVA-hankkeessa kehitettyihin Helmi-kortteihin, jotka on kehitetty kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kartoittamiseen ja tukemiseen.

LUmOaVA-galleriassa on jokaisena päivänä mukana kehittäjäasiakkaita kertomassa omasta matkastaan ja oivalluksistaan LUmOaVA-matkansa ajalta. Kehittäjäasiakkaat vastaavat mielellään kysymyksiin ja opastavat toimintapisteillä työskentelyyn. Galleriassa vierailijan on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa äärelle luovien menetelmien avulla. Erilaisia toiminnallisia pisteitä tilassa tulee olemaan kymmenen.

Galleria on avoinna 28.-31.10. sekä 2.11. klo 9.30-16.00. Jokaisena päivänä järjestetään osallistujille maksuton asiantuntijaluento sekä osallistava työpaja, joiden aikana gallerian ovi sulkeutuu ja tila rauhoitetaan työskentelylle. Luennoille ja työpajoihin otetaan vastaan ennakkoilmoittautumisia. Ilmoittautumisohjeet ja tarkempi aikataulu löytyvät Facebookista LUmOaVA-galleria -hakusanalla sekä Centrian www-sivuilta (www.centria.fi > Tapahtumat).

 

Lisätietoja:

TKI-asiantuntija Sanna-Kaisa Karvonen, sanna-kaisa.karvonen@centria.fi, p. 040 357 7845


   
Seuraa meitä somessa: