Medirexistä Centrian kumppanuusyritys

Centria-ammattikorkeakoulu ja Medirex Oy ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. Kokkolalainen Medirex Oy on vuodesta 1983 toiminut kuntoutumisen edelläkävijä. Medirexin henkilöstö hallitsee kattavasti fysioterapian erikoisosaamisalueet ja uusimmat suuntaukset, toimintaterapian sekä hieronnan ja lymfahoidot.

Centrian ja Medirexin yhteistyö on kestänyt jo yli vuosikymmenen, ja nyt solmitun sopimuksen myötä yhteistyö syvenee entisestään. Sopimuksen allekirjoittivat Medirexin myynti- ja markkinointipäällikkö Erica Roiko ja Centrian TKI-johtaja Jennie Elfving.

- Medirex on paikallinen ja kehityshaluinen yritys, eli juuri sitä mitä kumppanuusyritykseltämme haluamme, kuvailee Elfving.
- Yhteistyöstämme saatava hyöty on molemminpuolista. Siinä missä Medirex saa tarvitsemiaan palveluja ja omien ammattilaistemme osaamisen käyttöönsä, me saamme alan huipulta tietoa siitä, mihin suuntaan esimerkiksi opetusta ja hanketoimintaamme tulee kehittää.

- Centria on helposti lähestyttävä ja luotettava yhteistyökumppani, Roiko toteaa.
- Luonteva keskusteluyhteys löytyi helposti ja teemme monipuolista yhteistyötä monella osa-alueella.

Kumppanuusyhteistyö on osa Centrian ja yritysten välistä strategista ja pitkäjänteistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyön systemaattisuutta ja toiminnan koordinoimista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä on Centrialle uusi yhteistyömuoto – Medirex on Centrian toinen kumppanuusyritys.

 

Lisätietoja: TKI-johtaja Jennie Elfving, p. 040 090 3929, jennie.elfving@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: