My Way 2 -hankkeen loppuseminaari 16.8.


My Way 2 -hankkeessa (ESR) loppu häämöttää ja hankkeen toimintaa on koottu loppuseminaaria varten. Loppuseminaari järjestetään Liveton virtuaalisella tapahtuma-alustalla ja töitä tapahtuman eteen on tehty syksystä 2021 saakka. Varsinainen tapahtumapäivä on 16.8.2022, heti kesälomien jälkeen.

Tapahtumassa esitellään hankkeen toiminta kohderyhmittäin. Kohderyhmää ovat työnhakijat, työnantajat sekä työllisyys- ja elinkeinotoimijat. Kohderyhmille on hankkeen aikana järjestetty muun muassa erilaisia valmennuksia, vertaisryhmiä ja tapahtumia kohtaannon edistämiseksi. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua hankkeen toimintaan, mutta myös kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja. Tapahtumassa on myös konkreettisia vinkkejä työnhaun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Pääset tutustumaan podcasteihin, blogiteksteihin ja muuhun materiaaliin, mitä hankkeessa on tuotettu.

Laitahan jo kalenteriin 16.8.2022 klo 12 ja ota linkki talteen!

My Way 2 -hankkeen loppuseminaari järjestetään täällä: https://events.liveto.io/events/kohti-maaranpaata-my-way-2-hankkeen-loppuseminaari

Lisätietoja: projektipäällikkö Mari Murto p. 040184 8237, mari.murto@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: