Myyntiin vauhtia Sales is a King -hankkeella

Sales is a King –valmennushankkeessa tavoitteena on kaupallisen kokonaisymmärryksen lisääminen yrityksissä, oppilaitoksissa ja yrityskehitysorganisaatioissa. Hankkeen taustalla on Centria-ammattikorkeakoulun ja Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin teettämä Tuotannollisen toiminnan kehittämisen esiselvitys. Selvityksessä yritysten valmennustarpeista keskeisimmäksi nousi myynnin osa-alue. Sama kehittämistarve on noussut esille myös alueen Yrityspalvelujen vuosittain pitämissä kehittämiskeskusteluissa.

Kaupankäyntiin liittyvän taloudellisen osaamisen, sosiaalisten taitojen sekä tilanneymmärtämisen valmennushanke toteutetaan yhteistyössä neljän eri seutukunnan alueella. Ilmoittautuminen valmennukseen on parhaillaan käynnissä. Osallistumaan pääsee noin 50 yritystä sekä opettajia Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Valmennuksen päävastuu on eri osa-alueiden huippuammattilaisilla ja tukea antavat myös hankkeen toteuttajaorganisaatioiden asiantuntijat.

Valmennushankkeen päätavoitteet osallistujille ovat kaupallisen tietoisuuden lisääminen koko henkilöstön keskuudessa, työntekijöiden henkilökohtaisten myyntitaitojen paraneminen, yhteistyömallien luominen hankkeeseen osallistuvien organisaatioiden kesken sekä edellä mainittujen taitojen ja tietojen jakaminen. Kerttu Saalasti Instituutin projektiasiantuntija seuraa valmennuksen tuloksia ja vie saatua tietoa oppilaitoksiin yhdessä Centrian kouluyhteistyökoordinaattorin kanssa.

Hankkeen rahoittajia ovat Euroopan Sosiaalirahasto ESR ja toteuttajaorganisaatiot. Päätoteuttaja on Nivala-Haapajärven seutu (NIHAK Ry) ja osatoteuttajia ovat Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä, Raahen kaupunki, Kerttu Saalasti Instituutti sekä Centria-ammattikorkeakoulu. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.


Lisätietoja:
NIHAK ry:n projektipäällikkö Timo Liimatainen p. 044 445 7001, timo.liimatainen@nihak.fi
Centria-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen p. 044 725 0346, asta.aikkila-vatanen@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: