Suomen Energianeuvonnasta Centrian tuorein kumppani

Centria-ammattikorkeakoulu ja Suomen Energianeuvonta ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. Suomen Energianeuvonta Oy on riippumaton sähkömarkkinoihin keskittynyt informaatioteknologian palveluita tuottava yritys. Heidän kehittämänsä EnergiaGuru-palveluohjelmisto on asiakaslähtöinen toimintamalli, joka varmistaa edullisen sähkön hankinnan. Suomen Energianeuvonta Oy:n suurimmat asiakkaat ovat paperi- ja kaivannaisteollisuuden sekä puunjalostuksen toimijat. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja yhteistyö Centrian kanssa on ollut tiivistä alusta saakka.

- Yhteistyömme on tähän saakka pitänyt sisällään opinnäytetöitä, opiskelijoiden opintoihin kuuluvia harjoitteluita, rekrytointeja ja kehittämistyötä, kuvailee palvelupäällikkö Jani Rättyä. Parhaillaan yhteistyömme on laajentunut nyt myös asiantuntemuksen vaihtoon. EnergiaGuru-hallintapalvelujärjestelmän siirtyy uuteen julkaisujärjestelmään kevään 2018 aikana. Yhteistyömme näkyy parhaillaan tässä siirto vaiheessa. Centrialta Hannu Puomio on mukana asiantuntemuksellaan mm. tietoturva-asioiden testaamisessa.

- Suomen Energianeuvonta Oy on yrityksenä innovatiivinen ja kehityshalukas. Juuri tämänkaltaisia kumppaneita haluammekin löytää!

Kumppanuusyhteistyö on osa Centrian ja yritysten välistä strategista ja pitkäjänteistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyön systemaattisuutta ja toiminnan koordinoimista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Lisätietoja:  Palvelupäällikkö Jani Rättyä, p. 044 449 2577, jani.rattya@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: