Tervatynnyri -pitchauskilpailu tulee taas

Tervatynnyri-pitchauskilpailu elävöittää jälleen Keski-Pohjanmaan elinkeinoelämää 12.3.2021 alkaen.

Hyvät liikeideat saavat nyt potkua Tervatynnyri 2021 -kilpailussa. Kilpailun ideana on rohkaista yrittäjyyteen sekä auttaa uusia tuotteita ja palveluita markkinoille.

- Toivon, että tämä kilpailu omalta osaltaan voi viitoittaa suuntaa maakunnan startup-kulttuurin kehittämisessä. Odotan rohkeita ideoita ja yritysaihioita, liiallinen itsekriittisyys on nyt syytä heittää romukoppaan! Meiltä löytyy erinomaista osaamista ja verkostoa, joka osaa auttaa kätilöimään ideat liiketoiminnaksi, tuomariston puheenjohtaja Paula Erkkilä Pohjanmaan kauppakamarista sanoo.

Kilpailuun osallistutaan Tervatynnyrin verkkosivuilla, jossa kerrotaan omasta bisnesideasta vastaamalla kysymyksiin. Kilpailu on avoinna 23. huhtikuuta saakka. Toukokuun 7. päivä järjestettävään Tervatynnyri 2021 -finaalitapahtumaan valitaan kuusi finalistia, jotka pääsevät pitchaamaan ideaansa muun muassa sijoittajista koostuvalle tuomaristolle. Voittajalle on luvassa noin 7000 euron arvoinen palkintopaketti, jossa on 4500 euroa rahaa, 1900 euron arvoinen voittajalle räätälöity markkinointipaketti Creamedialta sekä 400 euron arvoinen yritystoiminnan 360-astetta lukupaketti Pohjanmaan kauppakamarilta.

Maakunnan eri toimijat ovat taas tiiviisti mukana tapahtuman järjestämisessä ja tukemisessa.

-KPK Yhtiöt on aktiivisesti mukana alueemme elinvoimaisuuden kehittämisessä. Yrittäjyyden ja uusien yritysten sekä ideoiden tukeminen on luonnollinen osa tätä toimintaa, ja siksi olemme innolla mukana tänäkin vuonna Tervatynnyri-pitchauskisassa, kertoo KPK Yhtiöiden liiketoimintajohtaja Arto Mustikkaniemi.

Tervatynnyri 2021 -pitchauskilpailua tukevat KPK Yhtiöiden lisäksi Keski-Pohjanmaan Osuuspankki, Fennia, Invesa, SKprotect, Viexpo, Kaustisen seutukunta, Kokkola Industrial Park ja Kokkolan kaupunki. Tapahtumaa ovat järjestämässä Centria-ammattikorkeakoulu, Kosek, Kaustisen seutukunta, Kannus, Viexpo, Pohjanmaan kauppakamari ja KPK Yhtiöt.

- Kilpailuun osallistumisessa ei ole kyse ainoastaan palkinnon voittamisesta. Osallistuminen antaa uudelle yritykselle tai liikeidealle hyvät mahdollisuudet harjoitella esiintymistään ja sparraukseen sekä antaa laajan verkoston, sanoo TKI-päällikkö Daniela Mårtenson Centria-ammattikorkeakoulusta. - Kilpailuun kannatta osallistua myös tulevaisuuden jatkosuunnitelmat mielessä.

Kilpailuun osallistuminen osoitteessa: www.tervatynnyri.fi

Lisätietoja:

TKI-päällikkö Daniela Mårtenson, Centria-ammattikorkeakoulu
p. 040 653 2882
daniela.martenson@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: