Tervatynnyri-pitchauskilpailuun osallistuu monipuolinen kattaus bisnesideoita

Tuomaristo vaikuttui hyvin kuvatuista ideoista ja todellisista tarpeista.

Tämän vuoden Tervatynnyri-pitchauskilpailuun on osallistunut 16 liikeideaa, joista tuomaristo on valikoinut kuusi vakuuttavinta perjantaina 7.5.2021 klo 9.00-13.00 järjestettävään finaalitapahtumaan.

- Kilpailuun haki tänä vuonna paljon kilpailijoita koko maakunnan alueelta. Mukana oli laaja skaala ideoita aina terveydenhuollosta vesiurheiluun. Kilpailun esiraati valitsi finaaliin ideoita, jotka ovat ratkaisuja arjen haasteisiin tai voivat nopeasti kehittyä sellaisiksi. Finaalissa nähdään kilpailijoita hyvin erilaisilla ideoilla, osa keskittyy kuluttajamarkkinoille ja osa on suunnattu yrityksille. Perjantaina 7.5. järjestettävästä finaalista tuleekin mielenkiintoinen, eikä tuomareilla ole helppo tehtävä valita voittajaa kertoo Centrian tieto- ja viestintätekniikan koulutusalapäällikkö Jari Isohanni, Tervatynnyri-kilpailun esiraadin puheenjohtaja.

Tervatynnyri-pitchauskilpailun finaaliin pääsivät DiabetesSara Oy, Tabw Oy, Virtuaalisten matkailupalveluiden ja elämysten välitysportaali, happyfood&people Oy, Co2 Compensate Finland ja SonAI Health Oy.  

Viexpon vientineuvoja Carita Pöntiö iloitsee ideoiden sopivuudesta ulkomaan vientiin.

- Todella hienoa huomata, että käytännössä kaikkien finalistien liikeideoilla on kasvupotentiaalia myös vientimarkkinoilla.

Pöntiö toivookin saavansa jutella näistä mahdollisuuksista kaikkien halukkaiden osallistujien kanssa ja odottaa yhteydenottoja vientiasioiden tiimoilta.

Koko ohjelma on tänä vuonna kaikille avoin tilaisuus ja sitä voi seurata YouTubessa. Tilaisuudessa kuullaan hissipuheiden lisäksi ajatuksia yritysrahoittamisesta OP Keski-Pohjanmaan Anssi Ala-Kopsalalta ja PwC:n Topi Järviseltä siitä, miten rakennetaan menestyvä tiimi ja tuote. Voittaja julkistetaan yleisölle tilaisuuden lopussa klo 12.30 alkaen.

Tervatynnyri-kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä KPK Yhtiöt Oyj, Kosek ja Centria-ammattikorkeakoulu. Sponsoreina ja yrittäjyyttä tukemassa ovat KPK Yhtiöt Oyj, Creamedia, KOSEK, Kaustisen seutukunta, Yrityskannus, Pohjanmaan kauppakamari, Invesa, Viexpo, Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan Osuuspankki, Fennia, SK Protect ja Kokkola Industrial Park.

 

Finaali järjestetään online-tapahtumana perjantaina 7.5.2021 klo 9.00-13.00.

Tästä pääset seuraamaan Tervatynnyri-finaalia

Finaalin ohjelma

Verkkosivuthttps://tervatynnyri.fi/

 

Lisätietoja: TKI-päällikkö Daniela Mårtenson p. 040 653 2882, daniela.martenson@centria.fi

 

Uutista on muokattu 3.5.2021.


   
Seuraa meitä somessa: