Vierimaantien kampukselle uusi koulutuspäällikkö

Marianne Hirnille tyytyväinen asiakas on paras lopputulos.

Marianne Hirn aloitti tammikuussa koulutuspäällikkönä Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa. Hirnillä on kaupan alan korkeakoulutus ja työkokemusta koulutussuunnittelusta, yrittäjyydestä, uusasiakashankinnasta, tuotteistamisesta ja markkinoinnista. Aiempia työnantajia ovat olleet mm. POHTO Oulussa, Kalajoen kaupungin yrityspalvelukeskus, Keski-Pohjanmaan kirjapaino sekä Kosila Digimedia. Hirn on pyörittänyt myös yhdessä miehensä kanssa Kalajoen SuperPark aktiviteettipuistoa jo neljän vuoden ajan.

 

Marianne Hirn toimii Vierimaantien kampuksella koulutuspäällikkönä. Kuva: Marika Hautala.

CentriaNews haastatteli koulutuspäällikkö Marianne Hirniä työpäivän lomassa maaliskuun alussa.

Miltä nyt tuntuu olla centrialainen?

- Hyvältä ja mielenkiintoiselta. Paljon on uusia asioita ja kokonaisuuksia haltuunotettavaksi.

Mikä työssäsi on parasta?

- Löytää asiakkaalle parhain ratkaisu. Nautin asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä. Niin opiskelijat kuin koulutuksiin osallistuvat yritysten edustajat ovat asiakkaitamme. Tyytyväinen asiakas on paras lopputulos.

Mikä sai sinut hakeutumaan Centrialle töihin?

- Centrian työpaikkailmoitus Duunitorissa kiinnitti huomioni ja ajattelin, että tämä voisi olla minun paikkani.

Millaista erityisosaamista katsot tuovasi Centrialle?

- Ehdottomasti yrittäjähenkisyyttä.

Alun perin oululaislähtöinen Hirn asuu tällä hetkellä Kalajoella perheensä kanssa. Vapaa-aikaan kuuluu mm. golfin peluu yhdessä perheen kanssa. - Tykkään myös liikkua paljon luonnossa. Metsässä on ihana rentoutua. Syksyisin tykkään poimia marjoja. Lukeminen ja käsitöiden tekeminen kutoen ja ommellen ovat myös mieluisaa tekemistä, lisää Hirn.

Marianne Hirn työskentelee koulutuspäällikkönä Centrian tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyksikön koulutus- ja palvelutiimissä vastuualueena Ylivieskan alueen täydennyskoulutukset. Hän suunnittelee ja organisoi täydennyskoulutuksia, yritysten asiakaskohtaisia koulutuksia sekä työvoimakoulutuksia. Mariannella on pitkä kokemus koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Marianneen voi olla yhteydessä kaikissa osaamisen kehittämiseen liittyvissä tarpeissa niin räätälöimme ja suunnittelemme tarvittavan koulutuksen asiakaskohtaisena tai avoimena täydennyskoulutuksena.

Koulutuspalveluistamme saat tukea yritysten sekä organisaatioiden toiminnan ja osaamisen kehittämiseen. Tarjonnastamme löydät sekä valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia että asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Lisäksi tarjoamme seminaareja sekä konsultointeja kaikilta Centria-ammattikorkeakoulun koulutusaloilta. Toteutamme myös työvoimakoulutuksia yhteistyössä TE-toimiston kanssa.

Lisätietoja: 

koulutuspäällikkö Marianne Hirn p. 044 449 2721, marianne.hirn@centria.fi   
Seuraa meitä somessa: