Yhdistysten verkostoitumisillat käynnistyvät 11.5.


Ensimmäisen tapaamisen teemana on tapahtumaturvallisuus. 

Yhdistysten välinen yhteistyö on kannattavaa ja yhdistyselämän keskeinen megatrendi onkin verkostoituminen. Hyötyjä on niin paljon, että jäsenien kannattaisi löytää sille aikaa. Verkostoituminen voi auttaa yhdistystä tehostamaan toimintaansa, tiedonkulkua ja näkyvyyttä. Verkostoitumalla yhdistys voi tehdä toiminnastaan monipuolisempaa ja laadukkaampaa sekä saada enemmän uutta yleisöä ja jäseniä. Yhdessä toimiminen auttaa mukautumaan toimintaympäristön muutoksiin ja voimistaa asiantuntijuutta. Lisäksi yhteistoiminnan avulla voi saada toiminnalleen vaikuttavuutta.

Yhdistysvoimaa! -hanke toteuttaa ensimmäisen verkostoitumisillan 11.5.2022, jolloin koolle kutsutaan erityisesti Leader-ryhmä Pirityisten alueen yhdistystoimijoita. Illan teemaksi on valikoitunut yhdistysten tarpeiden pohjalta tapahtumat ja niiden turvallisuusjärjestelyt. Niistä, viranomaisilmoituksista ja luvista tulee kertomaan turvallisuuspäällikkö Jussi Lång Kip Serviceltä. Mukaan saadaan myös projektipäällikkö Pekka Rintala Suomen Kylät ry:stä, joka kertoo ”Miten turvallisuus kuuluu kaikille” -ideologia toteutuu kunta- ja kuntalaistasolla.Tilaisuuden järjestää Yhdistysvoimaa! -hanke, joka on Pirityisten rahoittama ja Centria-ammattikorkeakoulun toteuttama yhteishanke.

Yhdistysten yhteistyöllä voimaa -verkostotapaaminen toteutetaan Halsuan Helmessä Halsualla. Mukaan voi ilmoittautua seuraavasta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/414AEE640225C1D8

Lisätiedot: Asta Aikkila-Vatanen p. 044 7250 346, asta.aikkila-vatanen@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: