Yrityksen suunnanmuutos voi olla yhdestä kontaktista kiinni


Centria osaamisen ja verkostojen kasvattamisen tukena.  

Yrityksen kasvua vauhdittaa osaava ja kansainvälinen verkosto. WINWIN-kasvuohjelma tarjoaa Bootcamp-kokonaisuuden, jossa Keski-Pohjanmaan pk-yritykset pääsevät yhdessä verkoston kanssa kehittämään omaa brändiään, myyntiä ja muita ajankohtaisia digitalisaatioon ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Bootcampia vetävät Centria ja Viexpo tukenaan teemojen huippuosaajat. Bootcamp ei tarkoita luennointia vaan yhdessä kehittämistä ja yrityksen haasteisiin ja tavoitteisiin pureutumista.

Osaajien tavoittamisessa verkostot ovat keskiössä. Verkoston kautta voi tavoittaa uuden työntekijän tai kevytyrittäjän, jonka osaamisen avulla tulevaisuuden näkymiä voi laajentaa. Etätyön myötä osaajien tavoittaminen ei ole enää sijainnista kiinni. Toisaalta työn arkeen saa mukaan innovaatiomaustetta, kun voidaan istua yhteisen pöydän ääreen. Tähän ratkaisuna ovat etätyöpisteet. Leader Aisapari, Centria, SeAMK ja Kaustisen seutukunta toteuttavat etätyöpisteiden ABC-työpajakokonaisuuden, jossa niin kunta, kylä kuin yrityskin pääsee pohtimaan monipuolisesti etätyöpisteen mahdollisuuksia ja parhaita toimintatapoja. Verkostoitumista ei unohdeta tässäkään, vaan pääset mukaan valtakunnalliseen etätyötilojen porukkaan, viemään suomalaista etätyötä uudelle aikakaudelle.

Lähde mukaan työpajoihin


Canva-työpaja tiistaina 22.2.2022 klo 13.00-15.00

Koulutuksen aikana käydään läpi kaikki Canvan työkalut, kuvapohjat ja pienten videoiden, kuten some-mainosten, toteuttaminen eri tarkoituksiin. Työpajan vetäjänä toimii digimarkkinoinnin pitkän linjan asiantuntija Maarit Fellman. Canva-työpaja toteutetaan Online Zoom-alustalla.

Ilmoittaudu työpajaan tästä

Lue lisää

 

Mitä on uuden ajan myynti -valmennuskokonaisuus yrityksille 22.2.-5.4.2022

Työpajat 10.3.2022, 31.3.2022 ja 26.4.2022 klo 9.00-13.00

Mitä on uuden ajan myynti? Miten asiakkaaseen luodaan suhde ennen myyntiä? Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistuvien yritysten myynnin toimintatapoja ja tuloksia. Jokaisena työpajapäivänä on eri sisältö. Valmennuksen vetäjänä toimii Kert Kenner (CEO) Kert Kenner Oy:stä. Kennerillä on yli 20 vuoden ajalta kokemusta yli 1000 yrityksen myynnin kehittämisestä. Hän on kirjoittanut #Myyntikirjan ja on myyntiin liittyvän #Myyntipodin vetäjä.

Ilmoittaudu tästä

Lue lisää

 

Työpaja etätyöpisteen perustamisesta 15.2.2022 klo 10.00-12.00

Etätyöpiste voi olla kunnan vetovoimatekijä tai työnantajan tarjoama etu, joka tuo osaajat paikalle. Tervetuloa työpajaan, jossa pääset kuulemaan etätyöpisteen perustamisesta yhdessä tiiviin, koko Suomen laajuisen yhteisön kanssa.

Tule mukaan Teams-linkin kautta: https://bit.ly/tyopaja _2022-02-15 

Lisätiedot: projektipäällikkö Leena Toivanen p. 040 701 3221, leena.toivanen@centria.fi

 

 

 


   
Seuraa meitä somessa: