Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@centria.fi

 

Digitalisaatiotiimin asiantuntijat

Marjo Heikkilä
TKI-päällikkö

p. 044 449 2507

 
Tanvir Ahmed Centria TKI

Tanvir Ahmed
Development Engineer, M. Sc. in Technolog

p. 040 637 1547

Flexible and stretchable electronics, Printed Electronics, 3D printing technology, Material Sciences, Electronics design and simulation, RFID, Nano technology

Tanvir Ahmed is working with the Digitalization team as a Development Engineer. His background is in Electronics. He is working currently with the the Smart and safe work wear (SWW) project. His task in this project is the integration of sensors, RFID and other electronic components  on textile as flexible and washable platform.  He has expertise in flexible, stretchable and printed Electronics. In addition to this,  he has very good knowledge in Material Science and 3D printing technology especially, printing of electronics with conductive filament and embedding IC, sensors using 3D printing technology  on different platform. Expertise can also be found in Electronics Design and simulation, Cleanroom environment, Bio-medical Engineering, nano technology, PCB layout, Lithography, etching and sintering process.
Ville Autio Centria TKI

Ville Autio
Kehitysinsinööri

p. 044 449 2626

 
Juha Erkkilä Centria TKI

Juha Erkkilä
Projekti-insinööri

p. 040 352 9683

ohjelmointi, digitaalisuus, IoT, 5G, verkkoarkkitehtuuri

 
Kuva tulossa

Pentti Eteläaho
Kehitysinsinööri

p. 044 449 2624

 
Markku Hartikainen Centria TKI

Markku Hartikainen
Projekti-insinööri

p. 040 729 9941

 
Joni Heikkilä Centria TKI

Joni Heikkilä
Projekti-insinööri

p. 044 449 2734

 
Mikko Himanka Centria TKI

Mikko Himanka
Lehtori

p. 044 449 2537

 
Kuva tulossa

Jorma Hintikka
Kehittämispäällikkö

p. 044 449 2637

 
Jari Isohanni Centria TKI

Jari Isohanni
Projektipäällikkö ja ratkaisuarkkitehti (FM)

p. 040 669 0690

ohjelmistokehitys, mobiili, arkkitehtuurisuunnittelu, tietojärjestelmät, sovellukset, ohjelmistot, ohjelmistosuunnittelu

Jari Isohanni toimii Centrian TKI:n digitalisaatiotiimiin hankkeissa, yritysten projekteissa sekä TKI -opetusintegraatiossa. Hänellä on vahva 15 vuoden kokemus haastavista globaaleista ohjelmistoprojekteista, erityisesti mobiilisovellusten alalta. Projektijohtamisen lisäksi Isohanni hallitsee mobiliisovelluskehityksen (iOS, Android, React Native) sekä arkkitehtuuri- ja UI/UX -suunnittelun.

Juhana Jauhiainen Centria TKI

Juhana Jauhiainen
Kehitysinsinööri

p. 040 729 9923

 
Joni Jämsä Centria TKI

Joni Jämsä
Lehtori ja projektipäällikkö

p. 044 449 2524

hankevalmistelu, projektijohtaminen, opetus

Joni Jämsä (FM) toimii sähkö- ja automaatiotekniikan lehtorina Centrian toimipisteissä. Hänellä on lisäksi vahva osaaminen TKI –hankkeiden valmistelusta ja hallinnoinnista.  Tällä hetkellä hän toimii projektipäällikkönä CyberWI ja SecuBot –tietoturvahankkeissa ja AATE DC –älyliikennehankkeessa sekä valmistelee useita muita kansainvälisiä hankkeita. Päivittäisessä työssään opetuksen ja TKI –toiminnan yhdistäminen on hänelle tärkeää. Lisäksi Joni on toiminut useaan otteeseen tutkijana kansainvälisissä tutkimusryhmissä.
Heidi Kaartinen Centria TKI

Heidi Kaartinen
Projektisuunnittelija

p. 040 729 9951

viestintä, tiedotus, tutkimus- ja kehittämistoiminta, julkaisutoiminta, visuaaliset materiaalit, yhteistyö, tapahtumajärjestelyt

Heidi Kaartinen (TaM tradenomi AMK työskentelee Centria -ammattikorkeakoulussa projektisuunnittelijana. Hänen toimenkuvaansa osana digitalisaatiotiimiä kuuluu muun muassa hankkeiden tiedottamisen ja yhteistyön koordinointia, sekä kirjallista että visuaalista viestintää useassa hankkeessa. Kaartinen on myös organisoinut tapahtumia ja kansainvälisten hankkeiden hanketapaamisia.
Kuva tulossa

Tero Kippola
TKI-asiantuntija

p. 044 449 2627

 
Marjut Koskela Centria TKI

Marjut Koskela
Projektipäällikkö

p. 040 729 9937

matkapuhelinverkot, 5G, drone, miehittämätön ilma-alus, RPAS

Marjut Koskela (Insinööri, AMK) työskentelee Centria -ammattikorkeakoululla projektipäällikkönä IMAGE 5G -hankkeessa Ylivieskan toimipisteessä. Hän on toiminut aikaisemmin projekt -insinöörinä CORE++ -hankkeessa pääpainoalueenaan matkapuhelinverkon mittaukset ja analysointi. Tämänhetkisessä IMAGE 5G –hankkeessa kehitetään uudenlaisia menetelmiä mm. matkapuhelinverkon 3D -mittauksiin käyttämällä miehittämättömiä ilma-aluksia, sekä selvitetään niiden käyttömahdollisuuksia ja -tarpeita tulevaisuuden palvelutuotteina.
Tuomo Kupiainen Centria TKI

Tuomo Kupiainen
Projekti-insinööri

p. 040 672 4131

 
Janne Känsäkoski Centria TKI

Janne Känsäkoski
Kehittämispäällikkö

p. 040 630 9890

asiakaspalvelu, hankkeiden valmistelu ja hallinnointi, yritysyhteistyö

Janne Känsäkoski (DI) toimii ensisijaisesti K-P alueen yritysrajapinnassa asiakaspalvelutehtävissä. Hän valmistelee ja hallinnoi yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavia tki -hankkeita. Hänellä on taito hyödyntää ja luoda uusia lisäarvoa tuottavia yhteistyökuvioita ja kumppanuussuhteita laajan teollisen verkostonsa avulla. Känsäkoski on paljasjalkainen kokkolalainen, joka nauttii isoista haasteista, yritysten auttamisesta ja aluekehitystyöstä. Aiemmin Känsäkoski on toiminut mm. yrittäjänä, myyntijohtajana ja tuotepäällikkönä teollisuudessa.
Ari Lehtiniemi Centria TKI

Ari Lehtiniemi
Kehitysinsinööri

p. 040 729 9947

 
Markus Liuska Centria TKI

Markus Liuska
Kehitysinsinööri

p. 040 729 9940

 
Mika Pahkasalo Centria TKI

Mika Pahkasalo
Kehitysinsinööri

p. 044 449 2619

 
Tomi Peltokangas Centria TKI

Tomi Peltokangas
Kehitysinsinööri

p. 040 620 6665

testausautomaatio, LabVIEW, Rakennusautomaatio, Python

Tomi Peltokangas (DI) toimii Centria -ammattikorkeakoululla digitalisaatiotiimissä kehitysinsinöörinä. Tällä hetkellä hän työskentelee projektityöntekijänä useassa hankkeessa ohjelmoijana. Hankkeissa tutkitaan mm.  energian varastointiin, sensoriteknologiaan, ja uusiin tiedonvälityskanaviin liittyviä asioita. Aiemmin Peltokangas on toiminut tuotantotestausautomaation ja sulautetun ohjelmiston testausautomaation asiantuntijatehtävissä teollisuudessa. Lisäksi hän on tehnyt energiasäästö ohjelmistoratkaisuja useille eri kiinteistöautomaatiota toimittaville yrityksille.
Ville Peltola Centria TKI

Ville Peltola
Kehitysinsinööri

p. 040 143 4617

 
Kuva tulossa

Jarno Ponnikas
TKI-kehittäjä

p. 040 480 3686

 
Kuva tulossa

Hannu Puomio
Lehtori

p. 044 449 2534

 
Anita Rättyä Centria TKI

Anita Rättyä
Projekti-insinööri

p. 040 729 9936

tietoturva, tietosuoja, projektiosaaminen, koulutus

Anita Rättyä (FM) työskentelee Centria -ammattikorkeakoulussa Centria tutkimus ja kehityksen tietoturva -asiantuntijana ja kouluttajana. Erityisosaamisena hänellä on tietoturva- ja tietosuojapalvelutoiminta.
Ossi Saukko Centria TKI

Ossi Saukko
Projekti-insinööri

p. 044 449 2658

 
Petri Saviranta Centria TKI

Petri Saviranta
Kehitysinsinööri

p. 0447250843

 
Kuva tulossa

Timo Taari
Päätoiminen tuntiopettaja

p. 044 449 2710

 
Leena Toivanen Centria TKI

Leena Toivanen
Viestinnän projektisuunnittelija

p. 040 701 3221

tiedotus, viestintä, digitaalisuus, IoT, tapahtumat

Leena Toivanen työskentelee Centria-ammattikorkeakoulussa viestinnän projektisuunnittelijana. Hänen toimenkuvaansa kuuluu viestinnän monipuoliset tehtävät digitalisaatio-hankkeiden parissa. Hän hallitsee kirjallisen ja visuaalisen viestinnän tuottamisen ja erilaisten julkaisukanavien käytön. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa tapahtumien ja seminaarien koordinointi.
Pertti Verronen Centria TKI

Pertti Verronen
Projekti-insinööri

p. 044 449 2749

ohjelmistokehitys PC, sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitys, IoT ratkaisut, LoRa, RFID

 
Tuomo Viitala Centria TKI

Tuomo Viitala
Projekti-insinööri

p. 044 449 2628

elektroniikka, HW, RF, langattomat järjestelmät

Tuomo Viitala (Insinööri, AMK) toimii projekti -insinöörinä Ylivieskan toimipisteessä. Keskeisiin tehtäviin kuuluu elektroniikka- ja HW -suunnittelu tutkimus- ja kehityshankkeissa, sekä palvelutoiminnassa.

   
Seuraa meitä somessa: